Dentoplant fogászati és implantológiai rendelő - Szeged

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Dentoplant Fogászati és Implantológiai Rendelőt Újszegeden a Fő fasor klasszikus sétányán találja. Munkatársaink kedves, életvidám, munkájukat szerető közösségben dolgoznak. A sikeres fogászati kezelés csapatmunka, melynek középpontjában a páciens áll és számunkra fontos, hogy rendelőnkben kellemes környezetben érezze magát.

Fontosnak tartjuk a megelőzést, a  szájhigiénia oktatását, a fogágybetegségek korai felismerését és kezelését, a fogágy regeneratív módszerekkel történő stabilizálását , a hosszú távon sikeres implantációs fogpótlások kivitelezését és a gondozását. Mindezen értékrend alapján állítottuk össze színvonalas fogorvos és dentálhigiénikus csapatunkat, így a fogászat több szakterülete is elérhető rendelőnkben. 

  • bemutatkozas3-dentoplant
  • bemutatkozas2-dentoplant
  • bemutatkozas1-dentoplant

Fogorvos kollégákkal való együttműködés során rendszeresen irányítanak rendelőnkbe pácienseket speciális esetek megoldására. Mindezen páciensek gyógyítása gyakran emelt szintű rekonstrukciós stratégiákat igényel, amelyek külön kihívást jelentenek számunkra.

Rendelőnk életének része az oktatás is, 2006-tól a Szegedi Tudományegyetem akkreditált külső szakképző helyeként veszünk részt szakorvosjelöltek tanításában.

2014-től a Nobel Biocare Esthetic Alliance mentorközpontja elismerésben részesült rendelőnk. Mindezen együttműködés keretében a fogászati implantáció iránt érdeklődő, vagy már gyakorló szakorvos kollégák tudásának bővítéséhez nyújtunk tényleges elméleti és gyakorlati hátteret.

Naprakész szakmai ismeretek, alapos felkészültség, sok éves klinikai tapasztalat és a leghatékonyabb kezelési módszerek alkalmazása munkánk értékmérője. A minőséget, az időt álló értéket képviseljük.

Dr. Maráz Kinga