Dentoplant fogászati és implantológiai rendelő - Szeged

Dentoplant Fogászat Szeged - Vendégkönyv

Vendégkönyv

Dentoplant

Szabó Zoltán Miklós
2024. április

„Egy másik magánrendelőben gyökérkezelték a fogaimat úgy egy éve, de mint itt kiderült nem végeztek jó munkát. Nemcsak hogy nem hozták el a várt eredményt (konkrétan kidobott pénz volt, sőt…), de a kezelések – az érzéstelenítés ellenére – még fájdalmakkal is jártak.

Itt, a Dentoplantnál máris látták a röntgenképen, hogy mi a gond a korábbi gyökértömésekkel. Találtak közeli időpontot, és egy héten belül elkezdték a kezeléseket.

Persze tartottam a gyökérkezelésektől, a korábbi rossz tapasztalataim miatt, itt pedig újra kellett mindent kezdeni, megbontani a korábban a másik fogászaton gyökérkezelt fogakat és újra rendesen megcsinálni a töméseket.

Nos, ha Neked is rossz tapasztalataid vannak a fogorvosokkal (mint nekem korábban), akkor szerintem ide gyere! A kezelések teljesen fájdalommentesek voltak, csak fekszel a székben és hallgatod a zenét.

Ezúton szeretném megköszönni Dr. Néma Viktóriának és asszisztenseinek a barátságos légkört és a profi kezeléseket. Bár hamarabb megtaláltam volna Őket! Mind szakmailag mind emberileg csillagos 5-öst érdemelnek.

Szinte sajnálom, hogy végeztek mind a négy foggal, de bármi gondom lesz, biztos, hogy Őket választom legközelebb is.”

Dentoplant

Láng Zoltán
2024. március

„Ritkán találkozni ilyen profi és felkészült csapattal. A betegirányítás és a szervezés kiváló!”

Dentoplant

Győri Hajnalka
2024.március

„Dr. Mészáros Csongor kezelése új jelentést adott számomra a fogászat területén. Mindent elmagyaráz, türelmes és legfőképp: fájdalommentes. Nagyon köszönöm, Doktor Úr! S köszönöm az egész team munkáját, mindenki kedves és mosolygós:) Ínyemre van ez a Csapat:))) Tiszta szívvel ajánlom Őket!”

Dentoplant

László Liza
2024 április

„Szeged legjobb fogászata, nagyon meg vagyok elégedve vele! Rendkívül profik, és azért pedig külön köszönet, hogy egy váratlan időpontmódosításhoz is nagyon rugalmasan álltak”

Dentoplant

Nagy Gábor
2024. március

„Nagyon elégedett vagyok a Dentoplant Fogászati Rendelővel és a személyzetével! A korábbi években már csak hozzájuk járok szájhigiéniás kezelésre is. Csató-Dobó Huanita dentálhigiénikus kezei között a fogkőeltávolítás is fájdalommentes, könnyűek a kezelések és mindig kiváló szolgáltatást kaptam. Az egész team barátságos, megnyugtató, ez egy stresszmentes, jó rendelő.”

Dentoplant

Varga Krisztina
2023. december

„Szakértelem, kedvesség, hangulatos környezet. A profizmus és az emberség az, ami bárkit itt fog tartani, aki ide jár kezelésre. Maximálisan megbízható, felkészült csapat várja a pácienseket. Itt lehet kérdezni, felvilágosítást kérni; nem az a cél, hogy a szabott időkeret után a páciens már ajtón kívül legyen. Az időpontegyeztetésnél rugalmasak, küldenek emlékeztetőt; sőt, arra is volt példa, hogy egy komolyabb beavatkozás után telefonon érdeklődtek a hogylétem felől, ami nagyon jól esett. Én csak ajánlani tudom őket, és mély hálával gondolok mindazokra, akik a munkájukat ilyen odaadással, hivatástudattal végzik. Köszönet érte!”

Dentoplant

Kinyó Andrea
2023. december

„Precíz, kedves orvosok, asszisztensek.
A szájhigiénés szolgáltatást külön kiemelném.
Csató-Dobó Huanita a legprecízebb dentálhigiénikus akinél valaha jártam.
Szívből ajánlom!”

Dentoplant

Gyura Blanka
2023. december

„Csak jót tudok mondani a rendelőről. Nagyon felszerelt, modern, tiszta, kedvesek az orvosok és az asszisztensek is. Dr. Mészáros Csongornál jártam több alkalommal, gyors és precíz, ami nagyon pozitív, számomra megszűnt a fogorvostól való félelem.”

Dentoplant

Császárné Szilvia
2023. augusztus

,,Az általuk tanúsított kivételes kedvesség, hozzáállás és szakértelmesség minden lehetséges aggodalmat eloszlat. Mindig részletes tájékoztatást kapok a felmerülő kérdéseimre, és tényleg azt hiszem, hogy náluk a beteg az első. Mélyen hálás vagyok a páratlanul színvonalas ellátásért. Szívhez szóló köszönetemet fejezem ki az egész Dentoplant csapatának.”

Dentoplant

Csercsicsné Móczár Katalin
2023. július

,,Dr. Maráz Kinga doktornő 14 hónappal ezelőtt kezdte meg a kezelésemet. Súlyos fogágybetegségem volt, melynek gyógyítása után a felső és az alsó fogsorom teljes helyreállítása zajlott. A Doktornő mindvégig nagy szakértelemmel, odafigyeléssel, pontosan és precízen dolgozott. Nagyon szép lett a végeredmény! Köszönöm!”

Dentoplant

Török-Szabó Renáta
2023. július

,,Rendszeresen járok a Dentoplant fogászati rendelőbe, jó tapasztalatom volt minden alkalommal. Az ott dolgozó szakemberek munkájával teljes mértékben meg vagyok elégedve. Kiemelném közülük Dr. Maráz Kingát és Dr. Vadász Annát, ajánlom mindenkinek.”

Dentoplant

Benák Armand
2023

„Nagyon jó környezetben történt a bölcsességfog eltávolításom! Fantasztikus volt minden egyszóban. Profizmus látszódik, az évek tapasztalata. Dr Nő munkája egyszerűen hihetetlen milyen precízen bonyolította le a műtétet. Én nem szeretem a műtétet, de a Dentoplant klinikán semmi fájdalommal nem járt semmi. A segítő kezek is fantasztikus odafigyeléssel segítették a Dr Nő munkáját->Ezzel az én fájdalmaimat kiküszöbölték!! ❤️❤️ Már azon gondolkodok mikor megyek újra :)) Egyszerűen tiszta barátságos a közeg. Csak ajánlani tudom minden kedves betegnek.”

Dentoplant

Lázár Zsuzsanna
2023

„Szakértelem, kedvesség és hangulatos környezet jellemzi a Dentoplant fogászati rendelőt. Maximálisan megbízható, felkészült csapat fogadja az ide látogatókat. Minden kérdésre részletes, érthető választ kaptam a beavatkozásokat megelőző konzultációk során, csak ajánlani tudom.”

Dentoplant

Csató István
2022

„Modern, professzionális fogászat, csak ajánlani tudom, kifejezetten elégedett vagyok Dobó Huanita dentálhigiénikus munkájával, mindig kedves, aranyos és végtelenül érti a szakmáját.”

Dentoplant

Pipicz Gábor
2022

„Mindenki nagyon érti a dolgát, profik. Ide még az is szívesen jön, aki korábban félt a fogorvostól :)”

Dentoplant

Farkas Nikoletta
2021

„Köszönöm szépen Maráz doktornőnek és a teljes csapatnak a fantasztikus munkát, mellyel széppé varázsolták a mosolyom. Modern környezet, maximális profizmus, lelki támogatás, amelyek által biztonságban éreztem magam a kezelések alatt.”

Dentoplant

Nagy Csenge
2021

„Kellemes, modern környezetben, nagyon kedves és profi szakemberek kezei között még a foghúzás is öröm volt. A későbbiekben is őket választom!”

Dentoplant

Földi Kornélia
2021

„Évtizedek óta vagyok Dr Maráz Kinga páciense. Mióta megismertem rajongó, munka iránti szeretetét, hűségesen látogatom a rendelőjét. A kiváló szakmai gárda, a legmodernebb felszereltséggel teszi lehetővé, hogy a fogorvoslás itt egyet jelentsen a profizmussal, az élménnyel! Az elkövetkező évtizedekben is számítok a Dentoplantra, jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Dentoplant

Kovács Ferenc
2020

„Gyulladt bölcsesség fog miatt kerestem fel a rendelőt. Szinte azonnal fogadtak és rövid időn belül időpontot is kaptam a beavatkozásra. Külön kiemelném és köszönetet mondanék Maráz Kinga doktornőnek, aki gyors és precíz munkát végzett, nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemesen is el telhet egy foghúzás! Továbbá szeretném meg köszönni az asszisztenseknek, hogy kedvességükkel és segítőkészségükkel könnyebbé tették a stresszes pillanatokat! A lehető legnagyobb nyugodtsággal fogok menni a következő alkalommal, mert tudom, jó kezekben vagyok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dentoplant Fogászati és Implantológiai Rendelőt!”

Dentoplant

Vidra Erika
2019

„Kitűnő, emberi légkörben történik a kezelés, a legmodernebb technológiával, egy összegangolt és nagyon kedves professzionális csapattal. Fájdalommentes kezelést és nagyon szép fogakat kaptam! Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Dentoplant

Simon Anikó
2018

„Mindenkinek csak ajánlani tudom a Dentoplant fogászati rendelőt. Mind szakmailag, mind emberileg a maximumot nyújtották számomra. A legkorszerűbb technikával dolgoznak. Az orvosok profizmusa, az asszisztensek alázatos, kedves viselkedése, valamint a váró kellemes hangulata feledteti velem a kezelésekkel kapcsolatos félelmeimet. Köszönet a csapatnak!”

Dentoplant

Szakál Laura
2017

„Napokban jártam Dobó Huanita dentálhigiénikusnál, aki teljes körű fogkő tisztítást és szájhigiéniás kezelést végzett. Nagyon profin és alaposan látta el munkáját. Én nem is tudtam korábban, hogy egy szájhigiéniás kezelés lehet ilyen részletes lehet, ahogy azt sem, hogy akár 45 percet is igénybe vesz. Mindenkinek bátran merem ajánlani, nagyon elégedett vagyok!”

Dentoplant

Kalmár Katalin
2017

„A legmagasabb szintű orvosi ellátást kapom ebben a rendelőben. Kedves, kellemes emberek végzik itt a munkájukat, kellemes, szép környezetben, pontosak, precízek, megértőek. Jó érzés belépni a rendelőbe.”

Dentoplant

Kosas Művek
2017.10.17.

Megjöttem. Hát itt vagyok.

Dentoplantnál parkolok.
Pár percet még adok,
és a kocsimban lapulok.
-Hisz felnőtt vagyok!
Csak nem sírhatok!-
Bíztatón motyogok.
Lábam rázva dobolok.
-Bolond azért nem vagyok.
De igazán! Miért nem sírhatok?-
Meditálok, rágyúrok, és
a kocsimból elszántan kiszállok.
Lassú tempóban, ráérősen sétálok.
-Közben azért valami,
csodára áhítok!
Hátha a fog magától,
sztárfehéren felragyog.-
Tyúkléptekben haladok,
időt sem sajnálok.
Arra sem, hogy megcsodáljam
a feliratos homlokot.
Miről a
Dentoplant Fogászati és
Implantológiai Rendelő,
impozánsan rám villog.

Megjöttem. Hát itt vagyok.

-Vajon hoztam zsepit?
Titokban csendesen szipogok.-
Búgattyút búgatom,
kamerába mosolygom.
Kitárul előttem
a kettős védelem.
A fogas fogadó,
csinosan fogad.. Ó be jó!
Komolyzene duruzsol,
kultúrfalon könyvessor.
A dekor nyugtató,
lilásmályván ringató.
Pontosság fél siker,
így 5 perc se telik el,
szurimat megkapom,
zsibbadás a jutalom.
Precizitás, szakértelem,
ezért jöttem ezt kedvelem.
Pár poén még csattanó,
ellazulni volna jó.
-Hüppögésem feledem,
csak a fúró hangját figyelem.-
Szörcsögés kontrázik,
ahogy a nyálszívó nótázik.
Doki biztat. Minden rendben!
Még egy próba, harapj szépen!
Maszkja mögött alapos.
Itt mindenki szép és takaros.
Kezelésem végével,
elbúcsúzom készséggel.
Kocsiba beszállok,
most meg azon mélázok,
hogy lehettem besokkolva.
Hisz felnőtt volnék, vagy mi a csoda!

Utazás kedves fogorvosomhoz

Dr. Dóra Zsuzsanna
2016.06.03.

“7 évvel ezelőtt kecskeméti fogszakorvosom ajánlása alapján kerestem fel dr. Maráz Kingát Szegeden, a Dentoplant Fogászati Rendelőben. Akkor fogbeültetésre került sor, mely beavatkozás tökéletesen sikerült, azóta is gond nélkül viselem.

„Te még mindig Szegedre jársz fogászatra ?” Kérdezte ismerősöm, aki csodálkozott, hogy a kontrollvizsgálatokon túl minden egyéb szükséges ellátást is itt veszek igénybe.
Miért?
A következő gondolatok jutnak eszembe :
– imponáló, magas szintű szakmai tudás,
– a beteg tisztelete,
– megnyugtató környezet,
– udvariasság,
– ízlés, stílus, könnyedség.

Megéri végigsétálni az állomástól a Boldogasszony sugárúton át a Fő fasorig a virágos (vagy havas), szökőkutas, parkos-árnyas szegedi utcákon, hogy újra és újra találkozzam a számomra kedves orvosommal és munkatársaival.”

Fogászat lasszó nélkül

Rasztik Milán
2015.10.30.

“Korábban lasszóval húztak be a fogorvosi székbe és a fúró gondolatától is úgy remegtem, mint egy vadászkutya. De mióta Újszegeden a Dentoplant Fogászati Rendelőben Maráz Kinga doktornő kezeli a fogaimat, azóta csakis és kizárólag a Kinga.”

Apróhirdetés

Szőnyi Etelka
2015.03.10.

“Szeretem Örkény Istvánt, a fanyar humorát, az egyperces novellái szarkazmusát. Csoda-e hát, hogy a fogorvosi  rendelő várójában,  ami egy szálloda kényelmes halljára emlékeztet  a könyvespolcról – mert hogy az is van! – rendre Örkény kötetét veszem le és olvasgatom, míg beszólítanak.

Legutóbb az Örök nosztalgia alcímű Apróhirdetésnél nyílt ki a könyv … lássuk csak: “Joliot Curie téri, ötödik emeleti, kétszobás, alkóvos, beépített konyhabútorral fölszerelt, Sas-hegyre néző lakásomat sürgősen, ráfizetéssel is elcserélném Joliot Curie téri, ötödik emeleti, kétszobás, alkóvos, beépített konyhabútorral fölszerelt lakásra, a Sas-hegyre néző kilátással.”

Hmmm…

Talán én is feladok egy apróhirdetést … “A Szeged, Fő fasor 45. szám alatti Dentoplant Fogászati és Implantológiai  Rendelőben gyógyító Kinga nevű fogdoktoromat sürgősen elcserélném  ráfizetéssel is  egy Szeged, Fő fasor 45. szám alatti Dentoplant Fogászati és Implantológiai Rendelőben gyógyító  fogdoktorra, akinek a neve Kinga.” Nekem ez lesz a legjobb.”

Az én sztorim (csontpótlások, implantátumok)

Grossmann Zsuzsanna
2014.12.05.

“Eljött az életemben az a pillanat, amikor fogbeültetéssel kellett szembe néznem, részben saját hanyagságom miatt, részben bizonyos foggyökereket érintő gyulladásos folyamatok miatt. Hálát adtam ugyan az Égieknek, hogy létezik már technikailag ez a fajta fogászati beavatkozás, „implantáció” de nagyon aggódtam, annál is inkább, mert nyilvánvaló volt, hogy esetemben ez nem „egyszerű fogbeültetés” lesz, hanem szakmailag egy bonyolultabb, igényes megoldás.

Egy barátom javaslatára felkerestem a Dentoplant fogászati rendelőben Maráz Kinga doktornő rendelését.  Meghallgattam a doktornő javaslatát: Mit? Miért? Milyen ütemezésben gondol a legjobbnak esetemben. Miközben hallgattam a doktornő korrekt, részletes és számomra – a beteg számára is – rébuszoktól mentes, tökéletesen érthető kezelési tervét egyre erősödött bennem az érzés, hogy én itt jó helyen vagyok.  Ez közel két évvel ezelőtt történt.

Ma már túl vagyok a csontpótlásokon, a fogbeültetéseken és mindenen! HURRÁ! Közben egyetlen alkalommal, egyetlen pillanatra sem bántam meg orvosválasztásomat. Maráz Kinga doktornő imponálóan magas szintű szakmai tudása, nyugodt, derűs, biztonságot sugárzó személyisége életemnek egy igazán nehéz időszakán segített át. Félelmek nélkül, optimista várakozással csináltam végig a hiúságomat és egészségemet egyaránt érintő kezeléssorozatot.
Nagyon jó hatással volt rám a rendelőben uralkodó hangulat, az abszolút bizalomra épülő professzionális együttműködés a kollégákkal.

Szerencsésnek tartom magam, hogy rátaláltam a Dentoplant fogászati rendelőre és megismertem Maráz Kinga doktornőt.”

Maráz Kinga emlékkönyvébe

Dr. Vígh László
2014.10.22.

“Hazudnék ha tagadnám, hogy Kinga székében ülve – már nem először – Dante Pokla jut az eszembe. Itt a Pokol egy fokozatosan szűkülő tölcsér! Kipeckelt számban a fúró, zizegő, fortyogó, sercegő mutatványokkal én bizony ennek a tölcsérnek kerülök nagyon hamar az aljára. Ámde, mint tudjuk a Pokol legmélyebb pontjától is lehet fölfelé haladni. Amikor Kinga meglátja és megérzi a mérhetetlen kétségbeesésemet, kedves barna szemei – ha lehet -, még jobban ragyognak, rögtönzött lélekmentő meséi még színesebbek és persze még jobban megnyugtatnak. És én elindulok lassan fölfelé ebből a tölcsérből, ha nem is a Purgatórium hegyének irányába…Kinga, ezt a mutatványt csak Te tudod, nagyon köszönöm…”

Szeretettel: Vígh László

Beszélgetés a fogorvossal, Dr. Maráz Kingának

Dr. Benyik György
2014.10.14.

“A fogorvossal társalogni két szituációban lehet, vagy éppen matat az ember szájában. Ilyenkor igen és nem-re korlátozódik a párbeszéd, vagy az ember a szemével, vagy a mimikájával jelez.

Vagy az ember kapott egy injekciót és várja a hatását. Ilyenkor egyre pöszébben, de elő lehet adni egy rövid történetet. Fogorvosom éppen a építőiparral kapcsolatos kalandjait adta elő, és azt a sokak által tapasztalt tényt, hogy a „szakít” nem érdekli a minőség, csak az hogy a munkát valahogyan elvégezze és a pénzt mihamarabb felvegye.
Erre meséltem el római tapasztalatomat egy festő és mázoló szakmunkással, aki mellé kirendeltek felügyelőnek a Római Magyar Akadémián, ahol a friss tatarozás után egy évvel megrepedtek a reneszánsz ajtók. A „szaki” éppen olyan koszos és festékes volt, mint magyar kollégája, de mint afféle olasz igen örült, hogy valaki lesi a munkáját és beszélgetni lehet vele. Kb. másfél órás beszélgetés zajlott köztünk, vagy inkább monológ, amit én ámulva hallgattam, mert nem csak a keze járt szorgosan, hanem a szája is. 

Peregtek a szavak a tapasztalatairól a különböző fa fajtákról és ajtókról, a reneszánsz ajtókról és a barokk díszítésekről. A különböző fa fajták keménységéről, ébenfa, az indiai tölgyfa, teakfa tulajdonságairól. A legendásan kemény puszpáng, grenadil, amarant fa feldolgozási formáiról. A kemény, de igen érzékeny mahagóni, hikori, délifenyő, szantálfa, som, galagonya reakcióiról a különböző festékekre. A tölgy, bükk, gyertyán, boróka, juhar, akác, tiszafa, diófa, törökmeggy, almafa, körtefa, cseresznyefa deformálódási sajátosságairól. A kemény cédrus, ciprus, kőris, platán, berkenye, szilfa, bálványfa, eperfa, törpefenyő, csertölgy legjobb felhasználási területeiről. A számára kedves szelídgesztenye, mogyorófa, éger csiszolásáról. A lágy luc-, jegenye-, erdei-, fekete- és vörösfenyő szálkáiról és erezetéről.  A vadgesztenye, nyír ravasz csomóiról. Az igen puha simafenyő, nyár, hárs, fűz a szil-fa szárítási technológiájáról. Annyi új olasz szót tanultam fél óra alatt a fa feldolgozási szakmából, amit azóta se.
Rá kellett jönnöm ez az ember szenvedélyesen szereti a szakmáját, és imád remek munkát végezni. A beszélgetés végére eltüntette a réseket. 25 év után jártam újra ebben az épületben. Nem értették miért vizsgálom a jobb oldali ajtó szárnyát. Nem tudtam elmagyarázni, hogy itt a festék alatt egy láthatatlan repedés van, amelyet úgy betömtek, hogy 25 év után sem lehet észrevenni. Mert olyan szakember csinálta, aki értett hozzá és imádta ezt a munkát.

Mire ide értem, már nagyon pöszén adtam elő a történetet, folytatni nem tudtam, mert kezelésbe vették a számat, de a fogtömés még mindig szilárdan áll benne.”

-->