Dentoplant fogászati és implantológiai rendelő - Szeged

BLOG

I. Nemzetközi csont-és lágyrészregenerációs szimpózium Budapesten

2017.10.27. – Budapesten első alkalommal került megrendezésre a Nemzetközi csont és lágyrész regenerációs szimpózium az Urbán Regeneration Institute rendezésében.

A kongresszus kielelt témája: Predictability in Regeneration, azaz Kiszámíthatóság a rengenerációban. A több napos kongresszuson rendelőnket Dr. Maráz Kinga vezető szájsebész kollégánk képviselte.

Közép-Európában nem jegyeztek eddig olyan rangos kongresszust, amely a fogászati implantátumok számára ideális csont és lágyrészek kialakítását célozta volna meg fő témájaként. A sikeres fogászati implantáció már hétköznapi eredménynek számít, a kutatókat és szájsebészeket ma már inkább egy hosszan tartó, esztétikus eredmény elérése foglalkoztatja.

Kiemelkedő színvonalú témákat hallhattunk: Craig M. Misch, D.D.S, M.D.S, Myron Nevins, D.D.S, Michael A. Pikos D.D.S, Jose Carlos Martins da Rosa D.D.S, M.S, Ph.D, Istvan Urban D.M.D, M.D, Ph.D, Giovanni Zucchelli D.D.S, Ph.D előadásában.

A fogászati implantátumok hosszútávú stabilitásának kulcsa a sebészi kezelési terv, és az a csont és lágyrészkörnyezet megteremtése, ahová az implantátum behelyezésre került.

A több napos rendezvényen világhírű előadók műtéti tréningekkel is bemutatkoznak, Michael A. Pikos D.D.S csontregenerációs Hands-on tréningjén rendelőnk vezetője, Dr. Maráz Kinga szintén részt vett, tudásunk a csontpótlás területén is naprakész!