Dentoplant fogászati és implantológiai rendelő - Szeged

BLOG

2020. okt. 4-6.

Nemzetközi Fogszabályzó Kongresszus, Yokohama

A fogszabályozás szakterületén dolgozó fogorvosok egyik legrangosabb rendezvényének, a 9. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Orthodontiai Kongresszusnak (The 9th International Orthodontic Congress) idén a Japán főváros adott volna otthont. A vírushelyzet miatt azonban a neves fogorvosok által tartott előadások az online térben zajlottak. Kollégánk, dr. Vadász Anna is részt vett a konferencián, ahol a mai modern fogszabályozás legelismertebb képviselői osztották meg tapasztalataikat a biomechanikáról, állkapocs ízületi problémákról, fogelőtörési és fejlődési rendellenességekről. A szakmai program kiemelten foglalkozott a különféle malokklúzók kezelésével, az állkapocs áthelyező műtéttel kombinált fogszabályozással és digitális orthodontia lehetőségeivel. A fogszabályzás ma a fogászat legdinamikusabban fejlődő területe, ahol a funkcionális irányok és a számítógépes tervezés a technika fejlődésével arányos sebességgel fejlődnek. A számítógépes szkennelés egyre pontosabbá válik, az artikulálás és műtéti lemezek kialakításában szintén egyre nagyobb teret kap a 3D számítógépes modellezés.

A Dentoplant Fogászati Rendelő szellemisége jegyében kollégáink a pandémiás helyzetben is ott vannak a szakmai fórumokon, hogy a fogászat különböző szakterületein a legmagasabb színvonalat nyújtsuk pácienseinknek.

Bizonyítvány

 

További információkért, személyre szabott tanácsadásért keressen bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 30 264 5024 vagy kérjen konzultációs időpontot az űrlap kitöltésével!

Érdekességekért, aktualitásokért, friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat és Instagram oldalunkat!