Dentoplant fogászati és implantológiai rendelő - Szeged

BLOG

Dr. Maráz Kinga vezető szájsebész kollégánk a múlt héten Nobel Biocare™ Digital Days továbbképzésén vesz részt Zürichben. A szakmai program célja a Nobel teljes digitális implantológiai munkafolyamtának az áttekintése volt a műtéti tervezéstől a fogpótlás készítéséig. A rendezvény előadója a Lyonban praktizáló és kizárólag digitális workflowal dolgozó, Dr. Renaud Noharet volt.
Az implantológia dinamikus fejlődésének része, hogy egyre több munkafolyamatban lehet a digitális megoldásokra támaszkodni. A digital workflow érdemi módon tudja pontosabbá tenni a sebészi terv kivitelezését és a fogpótlások illeszkedését. A Nobel Biocare jól bevált tervező programja a DTX Studio Implant a diagnosztikán és a sebészi sablon tervezésén túl további kompatibilitási lehetőséget rejt. Bemutatásra került a Dexis IS 3800W intraorális szkenner, amely a DTX Studio Clinic programhoz kapcsolódik. A Clinic a rendelőben készült fotókat rendszerezi, a mobillal készült képeket különválasztja és a páciens adataihoz szervezi. A képzés az azonnali fogpótlások tervezését és azok nyomtatását is bemutatta a gyakorlatban. A fogpótláspk tervezését a Nobel DTX Studio lab programjával végeztük. A protetikai rész végén egyedi felcsavarozható azonnali ideiglenes koronák nyomtatására is sor került Sprint Ray nyomtatóval. A tartalmas előadásokat két Hands on program zárta a BobelBiocare zürichi training központjában: DTX Clinic + DTX Studio implant programok ismertetése és az X-guide, equipment hands-on IOS: Dexis IS 3800W

„Pioneering the past. Leading the future.”

További információkért, személyre szabott tanácsadásért keressen bennünket bizalommal az alábbi telefonszámon +36 30 264 5024 vagy kérjen konzultációs időpontot az űrlap kitöltésével!

Érdekességekért, aktualitásokért, friss hírekért kövesse Facebook oldalunkat és Instagram oldalunkat!